Ексклюзивний партнер Yiling Pharmaceutical в Україні

Ексклюзивний партнер Yiling Pharmaceutical в Україні

Профілактика і захист від коронавірусу з Lianhua Qingwen

Ляньхуа Цінвень: сили природи проти коронавірусу

COVID-19 можна назвати головною проблемою сучасного людства.  Вчені з усього світу шукають відповідь на питання, як убезпечити населення від цієї інфекції.  Ляньхуа Цінвень – це рослинний препарат для профілактики та лікування грипу та застуди, якому в нинішніх реаліях вдалося зарекомендувати себе як дієвий засіб проти коронавірусу.  Під час пандемії в Китаї ліки допомогло врятувати безліч життів, тому ця країна першою зареєструвала його як один з офіційно рекомендованих засобів для профілактики і боротьби з коронавірусною інфекцією.  Тепер цей противірусний препарат продається в багатьох державах світу.

 Склад і медикаментозна дія противірусного препарату

Китай, який першим прийняв на себе удар нової інфекції і став центром поширення хвороби, на сьогоднішній день є єдиною країною, практично вільної від коронавірусу.  Багато в чому на це вплинули правильна державна політика, обмеження контактів між людьми, дотримання населенням заходів профілактики і захисту від COVID-19.  Але не меншу роль зіграло і медикаментозне лікування противірусними препаратами, які розробили сучасні китайські наукові центри на основі стародавніх постулатів традиційної медицини цієї країни. Ляньхуа Цінвень – одне з таких лікарських засобів.  Як говориться в описі препарату, його основу складають тільки натуральні інгредієнти, з давніх часів відомі своїми цілющими властивостями.  До них належать:
  • Форзиція і жимолость – знімають жар і зменшують загальні симптоми коронавірусу, підвищуючи імунітет людини.
  • Ревінь лікарський – володіє сильними противірусними властивостями, покращує стан легенів, знімає закладеність носа, запобігають ускладнення.
  •  Солодка і ментол – зменшують роздратування і біль в горлі.
  • Абрикос звичайний – знижує виділення мокротиння.
  • Лазурник розчепірений – допомагає організму активно боротися з коронавірусною інфекцією, підвищує апетит, знищує всі групи мікробів.
  •  Родіола рожева (корінь) – очищує легені і кровоносні судини, служить для профілактики застою крові, володіє противірусним ефектом.
Спектр дії препарату вражає: впливаючи на весь організм людини в цілому, компоненти Ляньхуа Цінвень активно борються з вірусами і бактеріями, знімають симптоми захворювання і підвищують імунітет.  Крім цього, капсули препарату можна приймати для профілактики бронхітів і хронічних захворювань легенів, ускладнень після коронавируса і грипу, а також в якості противірусного засобу при контакті з хворим.  Важливо лише чітко слідувати інструкції по застосуванню.

 Спосіб застосування та дози для профілактики і лікування коронавірусу

Як говориться в інструкції до даного противірусного препарату, дорослим для профілактики і лікування коронавірусу слід приймати по 3-4 капсули після кожного прийому їжі, від тижня до 10 днів, в залежності від тяжкості перебігу інфекції.  Дітям – по призначенню лікаря, по 2 капсули тричі на день, протягом тижня. Даний препарат для профілактики і лікування коронавируса практично не має протипоказань, побічні ефекти в ході наукових досліджень серед різних груп населення не відзначалися.  Проте, при прийомі капсул слід суворо дотримуватися інструкції і призначень лікаря. Таким чином, вченим з Китаю вдалося розробити і зареєструвати по-справжньому дієвий і безпечний, повністю натуральний противірусний засіб для профілактики і лікування коронавируса.  У багатьох авторитетних наукових журналах відзначається, що в ході різних досліджень Ляньхуа Цінвень довів свою дієвість в боротьбі з інфекцією.  Саме тому противірусний препарат зазначений в списку офіційно рекомендованих засобів для профілактики і лікування коронавірусу в багатьох країнах світу.
Поділитись
Facebook
Email
Телеграм
WhatsApp
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Комментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Вас може зацікавити

Рослинний засіб для підвищення імунітету LianhuaQingwen – особливості і лікувальний ефект

Сучасний ритм життя надає людині істотне навантаження, в результаті чого запас життєвих сил виснажується.  Швидше справлятися з різними захворюваннями організму допомагає сильний імунітет.  Для поліпшення
Детальніше »

Коли закінчиться коронавірус, прогнози ВООЗ і експертів. Зараз в світі бушує епідемія коронавірусу

Ось уже більше року всі вчені планети намагаються знайти ліки і зупинити пандемію. Жителі землі задаються питанням, коли закінчиться коронавірус? Коли можна буде зняти ненависні
Детальніше »